De bästa oddsen och superbonus på sportsbetting med Zimpler

Gillar du att spela på sport? Älskar du spänningen med att lägga ditt bet, se matchen och hoppas på att slutresultatet blir som du satsat? Det som lockar många att spela på sport istället för till exempel slots är att din kunskap om ligan du spelar på har viss betydelse. Du kan självklart inte veta vilket slutresultatet blir men många motiveras av att följa ligan och försöka lära sig så mycket det går för att på så sätt öka sina chanser att lyckas. Expekt är en av landets största bettingsajter och som ny spelare på sport får du nu 1000 SEK i sportbonus. Naturligtvis kan du för enkelhetens skull använda Zimpler för din insättning.

Så här fungerar det

  • Registrera dig på Expekt för att få ett konto att spela med. Processen är enkel och tar bara någon minut. För att identifiera dig godkänner du din registrering med ditt bank-id.
  • När du gjort din insättning kommer ditt spelkonto att krediteras med 100% i sportbonus.
  • Din insättning matchas med 100% upp till 1000 SEK. Detta betyder att du vid en insättning på 500 SEK får en bonus på 500 SEK att spela för.

En stor variation av sporter och matcher

Oavsett vilken sport du gillar så finns det garanterat något för dig på Expekt. Du hittar allt från La Liga och Serie A till SHL Hockeyallsvenskan och Aussie Rules Football. Självklart hittar du massor av bra information att känna till inför att du lägger ditt första bet. Du kan välja olika kombinationer beroende på hur mycket du vill satsa samt vilka odds du vill ha. Det är alltid smart att lägga lite tid på att lära dig mer om hur odds fungerar. Här på spela med Zimpler kan du lära dig mer om just detta. Så vad väntar du på? Det är dags att ta din kärlek till sport till nästa nivå och lägga ett bet på nästa match.