Erbjudandet för dig som älskar gratissnurr

Tillhör du också den stora skara spelare som älskar gratissnurr? Då tycker Zimpler Casino att du ska ta en extra titt på detta fantastiska erbjudande – bara under Halloween! Med lite extra ledighet under den närmaste veckan bjuder  nämligen Cashmio in dig för att fira att spelet Twin Spins fyller fem år. Detta uppmärksammas med ett hejdundrande gratissnurrskalas där hela 1000000 gratissnurr ska ges bort till lyckliga vinnare.

Vad är Twin Spin?

Twin Spin har funnits i fem år nu och är mycket populärt bland spelare som gillar de klassiska slotsen med en modern twist. Med spelet har du aldrig tråkigt. Du får en riktig retroupplevelse men i en form som passar spelare av idag.

Så spelar du Twin Spin för att vara med i dragningen

Det är mycket enkelt att deltaga i spelet för att ha chansen att vinna massor med gratissnurr! Allt du behöver göra är att registrera ett spelkonto på Cashmio. Sedan väljer du att spela Twin Spin där du varje gång du satsar €20 på en dag får en gratisbiljett till dragningen. Ju mer du spelar, desto fler gratisbiljetter till dragningen får du. Vem vet, kanske blir du en av de lyckliga vinnarna!

  • Alla spelare får vara med, oavsett om man spelat förut eller ej.
  • Utvalda datum för erbjudandet och för att få en gratisbiljett till dragningen är 1 – 8 november 2018.
  • Vinnare dras måndag den 12 november 2018.
  • Hela 1000000 gratissnurr ska delas ut! 

Därför ska du välja Zimpler för din insättning

Med Zimpler som betalningsmetod är det enkelt att spela och deltaga i roliga erbjudanden som det du läser om i den här artikeln. Ett smidigt och enkelt sätt att betala som dessutom är tryggt är med andra ord rätt val för dig som inte vill missa skojigt spel som ger dig chansen att bygga en betydande bankrulle att spela för. Gratissnurr betyder ju trots allt att du inte har något att förlora.