Få din del av 100 000 kronor!

Nyfiken på att få en härlig välkomstbonus, freespins och möjligheten att dela på 100 000 kronor? Då ska du bege dig till ComeOn och omedelbart registrera dig för ett spelkonto. Med Zimpler gör du din insättning smidigt och kommer igång snabbt.

Detta är välkomstbonusen

  1. Du börjar med att göra din insättning. För detta kan du naturligtvis använda Zimpler. Din insättning är 100 kronor för att du ska kunna använda bonusen.
  2. Du får då 100 spins på roliga Book of Dead. Dessa är helt omsättningsfria vilket betyder att eventuella vinster kan tas ut utan att du behöver omsätta dem ett visst antal gånger.
  3. Så fort du kvalificerat dig för bonusen kommer du också få vara med och dela på 100 000 kronor. Din del av potten sätts in på ditt spelkonto efter den 5 januari då kampanjen avslutas.

Regler för samtliga delar av insättningen

Det är viktigt att följa reglerna för att på så vis kunna få del av bonusen på rätt sätt.

Först och främst gäller dina freespins enbart på Book of Dead. Du kan alltså inte nyttja dem på något annat spel.

Det går inte att få fler gratissnurrar eller ytterligare en del av 100 000 genom att sätta in mer än 100 kronor. Du kan bara använda erbjudandet en gång.

Du får din del av 100 000 kronor som du sedan kan investera precis så som du önskar. Det går utmärkt att såväl ta ut dem som att spela andra spel med dem.

Zimpler hjälper dig på vägen

Du som använder detta betalningsmedel inser snabbt att det är en god hjälp om du vill ha koll på ditt spelande. Då blir det roligare än någonsin förut att spela och ha kul. Kontroll är smart i alla lägen och detta får du på det här viset, varje gång du spelar.