Spela på SHL-finalen mellan Växjö och Skellefteå

Vem vinner SM-guld i hockey 2018?

Ikväll (tisdag 17/4) går första finalmatchen mellan Växjö Lakers och Skellefteå AIK av stapeln. Kampen om vem som tar hem guldet i Svenska hockeyligan för herrar 2017/2018 avgörs i vanlig ordning i upp till 7 matcher (först till 4 vinster). Den stora frågan är nu om det är favorittippade Växjö som vann seriespelet eller om det är Skellefteå, som har varit i final och spelat om titeln 5 gånger sen 2011, som ska kamma hem titeln i år.

Serie- och slutspel

SHL-tabell
Slutställning i SHL 2017/2018 – Lista över top 5

Under säsongen har Växjö verkligen visat musklerna. Utöver att vinna serien gjorde laget mest mål och släppte in minst mål vilket tyder på ett jämnt spel. I slutspelet gick Växjö från klarhet till klarhet. Laget vann över Brynäs i femte matchen och slog ut Malmö med fyra raka vinster. Skellefteå gjorde också ett starkt slutspel där laget slut ut både serietvåan Djurgården och Färjestad. Dock talar Växjös otroligt vassa kombination av forwards (bestående av Elias Pettersson och Andrew Calof som tillsammans gjorde 49 mål i seriespelet) för att det kan bli svårt för Skellefteå.

När spelas finalmatcherna?

Spelschemat för finalmatcherna:

4 april: Växjö Lakers – Skellefteå AIK
19 april: Skellefteå AIK – Växjö Lakers
21 april: Växjö Lakers – Skellefteå AIK
22 april: Skellefteå AIK – Växjö Lakers
24 april: Växjö Lakers – Skellefteå AIK
26 april: Skellefteå AIK – Växjö Lakers
28 april: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

Spela på SM-finalen med Zimpler

Det finns många olika sätt att betta på finalen. För att få ut så mycket spänning som möjligt rekommenderar vi på redaktionen att lägga ett bet på vem som tar hem sm-guldet. Som komplement är det alltid kul att betta på individuella matcher, och då på resultat. Ikväll börjar Växjö på hemmaplan och oddsen ser ut som följande:

  • Vinst Växjö: 1,77
  • Lika: 4,55
  • Vinst Skellefteå: 3,55

Utöver odds vill du såklart få så bra förmåner som möjligt när du sätter in pengar på ett spelbolag. Om du vill deponera pengar kan du navigera vidare till vår sida som handlar om odds och betting. Där listar vi alla aktuella insättningbonusar för svenska spelbolag som erbjuder betting och insättningar med Zimpler.

Kommentera