Reel Thrills-turneringar med Zimpler – hela sommaren!

Tillhör du också en av de spelare som älskar en riktigt bra turnering, med fina chanser att vinna så får du inte missa Mr Greens sommarturneringar med Reel Thrills. Det är riktigt lätt att deltaga. Så fort du gjort din smidiga insättning med Zimpler och börjat snurra så börjar din väg till toppen.

Hur fungerar det?

Turneringarna pågår fram till den 13 augusti 2019. Du har alltså gott om tid att vara med och ta din chans att vinna stort. Nya turneringar startar med mycket jämna mellanrum så du kommer garanterat att finna en som passar dig.

Varje turnering fokuserar på ett spel, en av de många roliga titlar som man vanligtvis hittar hos Mr Green. För varje gång du spelar får du poäng som räknas mot ledartavlan under den specifika turneringens gång. Vinnarna med flest poäng i slutet av varje turnering vinner massor av gratissnurrar.

Regler för att få vara med och tävla

  • Du måste ha ett aktivt konto hos Mr Green. Har du inte det så kan du snabbt fixa det med hjälp av ditt bank-ID.
  • För att få spela måste du göra en insättning om minst 100 SEK.
  • Eventuella vinster måste omsättas x35 gånger innan du kan göra ett uttag av dina pengar.
  • Den största vinstomgången sker efter 20 varje dag då du kan tävla om hela 1000 gratissnurrar i en specialtävling.

Enkla spel är ofta de roligaste

Att det är enkelt att göra sin insättning med Zimpler är något de allra flesta känner till. Vad som blir allt mer tydligt är att det också är det enkla som oftast är det roligaste när det kommer till casinospel. Därför bör du inte vänta – ta din chans till storvinsten och framförallt massor av spänning genom att gå med i Summer Reel Thrills redan idag.