Spela med Zimpler i midsommar – chans på 10 000 SEK!

Vill du ta chansen att vinna lite extrapengar i midsommar? Då får du inte missa midsommarkampanjen ”Midsummer Dreaming” från Casumo. Sätt in den summa som passar dig med Zimpler och missa inte möjligheten till vinst. De aktuella spelen för kampanjen är bland de mest populära på marknaden idag så du kommer garanterat inte att bli besviken om du gillar slots.

Casumo midsommarkampanj

Tidpunkt för kampanjen

Tävlingen pågår mellan kl 00.01 19 juni  – kl 23.59 den 23 juni  2019

Så spelar du

  1. Logga in på ditt konto, eller registrera ett nytt om du inte spelat på Casumo förut, någon gång mellan den 19-23 juni 2019. Har du inget konto sedan tidigare kan du lätt registrera dig med mobilt bank-id.
  2. Gör en insättning med exempelvis Zimpler och börja snurra på någon av de spel som kvalificerar dig för tävlingen.

Dessa spel gäller för att vara med och tävla

Det finns ett par roliga spel som kvalificerar dig för att var med och tävla och ta chansen att vinna 10 000 SEK. Nedan kan du läsa namnen på dessa. Samtliga spel kommer från den populära spelutvecklaren NetEnt.

Aloha!

Jack & the Beanstalk

Butterfly Staxx

Finn & the Swirly Spin

Regler för tävlingen

  • För varje 500 SEK som du spelar för under en enskild dag under tävlingsperioden får du en biljett till prisdragningen. Du kan få maximalt 10 biljetter till prisdragningen varje dag.
  • Det finns 10 kontantpriser värda 10 000 SEK var.
  • Vinnarna får summan insatt på sitt spelkonto efter tävlingsperiodens slut. Efter detta gäller Casumos allmänna regler för eventuella omsättningskrav och uttag.

Nya roliga kampanjer hela sommaren

Genom att följa oss här får du hela sommaren nya uppdateringar om kampanjer och skojiga tävlingar där du har chansen att vinna stort. Du tjänar alltid på att hålla dig a jour med aktuella erbjudanden om du älskar att spela casino och inte vill missa en bra deal.