Sportsbetting med upp till 500 kronor extra att spela för

Älskar du sportsbetting men har en liten budget att röra dig med just nu? Misströsta inte! Hos Bet10 kan du som registrera ett nytt konto just nu få fina 100% i bonus. Pengarna krediteras direkt till ditt spelkonto och ger dig möjlighet att spela på matcher från hela världen. Med Zimpler kommer du snabbt igång och kan få ta del av spänningen redan ikväll. Här får du veta mer om hur!

Steg för steg för att få din sportbonus

  1. Börja med att surfa in hos Bet10 och skapa ett spelarkonto med hjälp av ditt bank-ID. Detta tar endast några få minuter. Dessutom slipper du ange ytterligare personlig information som kan kännas osäker att lämna på nätet.
  2. Nästa steg är att göra en insättning. När du gjort din insättning på minst 100 kronor med Zimpler väljer du ”sportbonus” som ditt föredragna erbjudande.
  3. Ditt konto krediteras då automatiskt med en bonus på 100% av din insatta summa. Detta upp till 500 kronor. I praktiken får du som exempelvis sätter in 500 kronor hela 500 kronor extra att spela för.
  4. Sist men inte minst är det dags att börja spela! Du kan satsa på matcher från hela världen hos Be10 och mängder av olika sporter och ligor. Valet är enbart ditt.

Viktiga villkor för att nyttja bonusen

  • Du måste uppfylla omsättningskravet på 8x inom 60 dagar för att kunna omvandla bonusen till riktiga pengar. Sedan har du möjlighet att göra ett uttag av eventuella vinster till ditt konto.
  • Du får heller inte tidigare ha nyttjat någon bonus hos Bet10 om du vill använda detta erbjudande.

Att spela casino är helt enkelt inte bara något för spelare med stora plånböcker. Du kan även med en begränsad budget spela, få fina bonusar och ha chansen att vinna på matcher från hela världen. En värld av spännande spel väntar på dig som gillar sport.