Zimpler lanserar uttag och banköverföringar

Det är verkligen roligt att se att Zimpler utvecklar sin betaltjänst i ett snabbare tempo än tidigare samtidigt som man går in på nya geografiska marknader.

Inkluderar banköverföringar

Zimpler har verkligen en ledande spelare på betalmarknaden när det kommer till att ge konsumenten värde i form av översikt och kontroll men insättningsalternativet har varit begränsade till kreditkort (Visa/Mastercard) och faktura. Nu kan du göra blixtsnabba insättningar med alla storbanker i Sverige. Du loggar in som med BankID och väljer vilket konto pengarna ska dras ifrån och så fylls ditt saldo upp på mindre än en minut.

Lanserar uttag

Nu kan du göra båda insättningar och uttag med Zimpler. Detta gäller för både betalkort och banköverföringar. Dock kan det dröja upp till 2 dagar innan uttag som görs med banköverföring landar på ditt konto. Äntligen behöver du aldrig använda en annan betaltjänst igen.

Helt kostnadsfritt

Som vi påpekat tidigare är Zimplers betaltjänst helt gratis för dig som konsument. Det innebär att du kan göra både insättningar och uttag via betalkort eller banköverföring till ett spelbolag helt utan transaktionskostnader. Här sticker Zimpler ut hakan jämfört med sina konkurrenter. Det är ofta kostnadsfritt för spelaren att göra insättningar men i vissa fall tar betalningstjänsten ut avgifter från både dig och casinot vid uttag. Så länge du spelar spelar med Zimpler behöver du aldrig oroa dig för kostnader.